"A" selekcija Crne Gore odradila je večeras prvi trening u sklopu mini-priprema za prijateljsku utakmicu sa Bjelorusijom. Na trening kampu FSCG večeras je radilo osam igrača - Mladen i Vladimir Božović, Stevan Jovetić, Miodrag Džudović, Fatos Bećiraj, Mitar Novaković i Luka Đorđević, dok je Elsad Zverotić radio rekuperaciju.

Miodrag Džudović, koji je propustio meč sa Ukrajinom zbog suspenzije, smatra da će meč sa Bjelorusijom biti dobra prilika da se podigne samopouzdanje nakon prvog poraza u kvalifikacijama.

- Pokušaćemo da vratimo samopouzdanje i napravimo dobru uvodnu priču pred gostovanje Poljskoj. Utakmica je prava provjera za ono što nas očekuje u kvalifikacijama. Trudićemo se da to dobro odradimo. Dobra su ekipa, koja zna da napravi probleme i mnogo jačim od sebe - rekao je Miodrag Džudović na brifingu sa novinarima.

Slično razmišlja i najmlađi "soko", Luka Đorđević.

- Siguran sam da je svako od momaka odlučan u namjeri da, poslije teškog poraza, dokaže svima u Crnoj Gori da treba da vjeruju u reprezentaciju. Potrudićemo se da da pobjedimo u Bjelorusiji, što je najvažnije za samopouzdanje - smatra Đorđević.

Ostatak ekipe u Podgoricu će doputovati sjutra, sa izuzetkom Milorada Pekovića, Marka Baše i Nemanje Nikolića koji će se saigračima priključiti u utorak u Minsku. Naredni trening naše selekcije zakazan je za ponedjeljak od 19 časova. Brifing za predstavnike medija biće održan u 18.30 časova.