Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore boraviće od 21. do 25. jula u Baru na pripremama za kvalfikacioni turnir za odlazak na WU17 Evropsko prvenstvo koji se od 2, do 7. avgusta održava u Škotskoj.

Naše kadetkinje će u Škotskoj po drugi put učestvovati na turniru kvalifkacija za WU17 Evropsko prvenstvo. Izabranice Zorana Mijovića su u prvom nastupu u kvalifikacijama bile nadomak plasmana u drugu rundu, pošto su na turniru u Holandiji zauzele drugo mjesto iza domaće selekcije, sa skorom od dvije pobjede i jednog poraza.

Protivnice crvenim damama na turniru u Škotskoj, pored domaćina, biće selekcije Češke i Sjeverne Irske. Prvi meč na turniru naše kadetkinje igraju drugog avgusta protiv Škotske. Protivnik u drugom kolu koje je na programu četvrtog avusta biće Češka, dok će sedmog avgusta u okviru trećeg kola Mijovićeve izabranice odmjeriti snage sa vršnjakinjama iz Sjeverne Irske.

Spisak:
Golmani: Zorana Kekić (Ekonomist), Nikoleta Simićević (Brskovo). Odbrana: Maja Mićunović, Dijana Miljanić, Sandra Žižić, Tina Begović (Ekonomist), Ana Trutić (Sport uno), Milena Lopičić (Lovćen). Vezni red: Nina Vujičić, Nikolina Mićunović (Ekonomist), Stojana Filipović (Brskovo), Milica Varajić, Milica Pavićević (Lovćen), Miljana Rondović (Breznica). Napad: Tamara Bojat, Helena Božić (Ekonomist), Antoaneta Lazari (Lovćen), Milica Drljević, Martina Pavićević (Cvetex), Anđela Goločević (Breznica).