Selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore Zoran Mijović objavio je spisak igračica za razvojni tunriru UEFA koji se održava u Hrvatskoj. 



Turnir na kojem će takođe učestvovati i naša muška kadetska reprezentacija održava se od 15. do 19. marta 2013. godine u Umagu. Protivnice našim kadetkinjama biće vršnjakinje iz Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

- Ovo je potpuno nova selekcija kadetkinja, pred kojom je tek period uigravanja. Turnir u Umagu poslužiće nam da se bolje upoznamo i krenemo sa uigravanjem linija tima i pripremom selekcije za obveze koje su pred nama, rekao je Mijović.

Okupljanje ženske kadetske reprezentacije zakazano je za 12. mart. Prije polaska za Umag, koji je planiran za 14. mart, izabranice Zorana Mijovića obaviće mini pripreme u Baru.

Spisak: Golman: Zorana Kekić (Ekonomist). Odbrana: Maja Mićunović, Dijana Miljanić, Sandra Žižić, Tina Begović, Dajana Božović (Ekonomist), Nikoleta Simičević (Brskovo), Milena Lopičić (Lovćen), Ana Trutić (Sport uno). Vezni red: Nina Vujičić, Nikolina Mićunović, Marija Knežević(Ekonomist), Stojana Filipović (Brskovo), Martina Pavićević (Cvetex), Ivana Ranđelović (Ulcinj). Napad: Tamara Bojat, Helena Božić (Ekonomist), Antoaneta Lazari, Milica Pavićević (Lovćen), Martina Pavićević (Cvetex).