Futsal selekcija Crne Gore remizirala je večeras u Čitluku sa Bosnom i Hercegovinom - 2:2. Naša selekcija je značajno popravila utisak u drugom prijateljskom susretu u Gradskoj sportskoj dvorani i pokazala da u dobroj formi dočekuje kvalifikacioni turnir koji se narednog mjeseca igra u Italiji.

Bosna se još jednom pokazala kao veoma snažan tim, dva puta je sticala prednost golovima Nermina Kahvedžića u 12. i 31. minutu, ali su Vladimir Vukčević u 15. i Darko Ćalasan u 34. minutu lijepim golovima uspjeli da vrate rezultatsku ravnotežu.

- Večeras smo odigrali bolje nego u prvoj utakmici, iako je i večeras bilo sitnih grešaka koje su nas na kraju možda čak koštale i pobjede. Bez obzira na to, veoma sam zadovoljan ovom akcijom jer nam je dvomeč sa ovako dobrim protivnikom došao u pravom trenutku i sigurno će nam pomoći da se što bolje pripremimo za nove izazove u kvalifikacijama - rekao je naš selektor Sveto Ljesar.



Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2:2

 

28.02.2013.
Gradska sportska dvorana“, Čitluk

Sudije: Goran Paradžik (BIH), Darko Obradović (BIH).

Strijelci
1:0 - Nermin Kahvedžić 12', 1:1 - Vladimir Vukčević 15', 2:1 - Nermin Kahvedžić 31', 2:2 - Darko Ćalasan 34'

Bosna i Hercegovina: Bahrudin Omerbegović, Marin Šunjić, Ivan Matan, Nijaz Mulahmetović, Anel Radmilović. Igrali još: Kristijan Pantić, Dražen Novoselac, Tomislav Bevanda, Milenko Devušić, Marijo Aladžić, Nermin Kahvedžić, Stanislav Galić, Nemanja Mičeta, Haris Skuhan. Selektor: Boro Matan.

Crna Gora: Dragoljub Despotović, Darko Ćalasan, Zoran Barović, Nikola Perović, Bojan Bajović. Igrali još: Milivoje Dondić, Igor Jovanović, Vladimir Vukčević, Ilija Mugoša, Ranko Novović, Miloš Bošković, Darko Zeković, Srđan Junčaj. Selektor: Sveto Ljesar.