Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je rezultatom 1:0 ekipu Ada Velipolje u četvrtom kolu međunarodnog prijateljskog turnira koji se održava u Budvi. 

Naše dame, koje su danas nastupile u podmlađenom sastavu, upisale su zasluženu pobjedu koja je mogla biti ubjedljivija, ali su u nekoliko navrata umjesto mreže pogađale okvir gola protivnika. Izuzetne prilike da matiraju protivničkog golmana u prvom dijelu susreta propustile su Krivokapić i Bojat.

Jedini pogodak na meču postigla je Tamara Bojat koja je iskoristila asistenciju Krivokapić i u 55. minutu plasirala loptu pored nemoćnog golmana šampiona Albanije. Do kraja susreta naše dame su imale još nekoliko prilika, ali se mreža nije zatresla nakon udaraca Bulatović, Đoković i Vulić.

Naša selekcija počela je meč u sastavu: Čadjenovic, Kočanović,Vidić, Vulić, Mrkić, Goranović, Bojat, Pavićević, Krivokapić, Šturanović, Martinović. Igrali su još : Brajović, Velašević, Nedić, Đoković, Bulatović, Vujičić, Vešović, Đukić, Bjelica, Divanović, Ćorić.  

- Danas smo nastupili sa najmlađom mogućom kombinacijom igračica. U postavi koja je igrala 75 minuta naše djevojke iz omladinske i čak dvije iz kadetske reprezentacije odigrale su na jedan zaista borben, disciplinovan i kvalitetan način. Tokom susreta, osim pobjedonosnog pogotka, imali smo dvije pogođene prečke, pet puta situaciju jedna na jedan sa golmanom i još nekoliko prilika dok smo protivniku dozvolili da samo jednom ozboljnije zaprijeti i to iz slobodnog udarca. Jako smo zadovoljni današnjim testom kao i činjenicom da smo odmorili i sačuvali nekolio starijih djevojaka za utakmicu sa šampionom Rusije, koji je na programu sjutra, rekao je selektor Mijović.