Reprezentacija Crne Gore poražena je u trećem kolu međunarodnog prijateljskog turnira koji se održava u Budvi rezultatom 3:0 od ekipe Tigru Mures. 

Predstavnik Rumunije upisao je zasluženu pobjedu u duelu u kojem je selektor Mijović pružio šansu mlađim igračicama našeg nacionalnog tima. Rumunke su do prednosti došle u 27. minutu pogotkom sa bijele tačke, da bi do odlaska na odmor povisile prednost. Konačan rezultat susreta postavljen je na samom startu drugog dijela.

Naša selekcija počela je meč u sastavu: Jaredić, Đurković, Velašević, Vujošević, Mrkić, Bjelica, Đukić, Vulić, Bulatović, Đoković, Martinović. Igrali su još: Milačić, Kočanović, Vidić, Goranović, Šturanović, Pavićević, Krivokapić, Bojat, Vešović, Divanović, Vujičić.

- Nismo ponovili igru iz prve dvije utakmice, osjetio se umor naših najvažnijih igrača. Međutim, pristup igri, odnos i disciplina najmlađih pogotovo u drugom poluvremenu bio je na visokom nivou. Zadovoljan sam kako su djevojčice iz omladinske reprezentacije odradile utakmicu protiv zaista kvalitetnog protivnika iz Rumunije, koji je danas zasluženo slavio. Sjutra nas čeka utakmica sa šampionom Albanije gdje će priliku da se pokažu imati djevojke koje su kandidati za omladinsku reprezentaciju, da bi u posljednjem kolu protiv ekipa Rosijanka nastupile naše malo iskusnije djevojke, rekao je Mijović.

Meč sa ekipom Ada Velipolje je na programu u utorak, od 13.30 časova.