Ženska "A" selekcija Crne Gore savladala je juče šampiona Slovenije Pomorje Beltinci sa 3:0. Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima za igru, praćena kišom, gradom i vjetrom, ali to nije smetalo našoj selekciji da održi čas fudbala snažnom protivniku.

Seriju golova na Jazu počela je Bulatović u 17. minutu, vođstvo je duplirala Đoković u 54. minutu, da bi tačku na meč stacila Pavićević u 75. minutu utakmice. Pored tri gola, naša selekcija je propustila i veliki broj prilika i penal, a okvir gola protivnika tresao se dva puta.

Naša selekcija je počela meč u sastavu: Čadjenović, Đurković, Vidić, Vujošević, Mrkić ,Bjelica, Đukić, Šturanović, Bulatović, Đoković i Kuč, a igrali su još: Kočanović, Vulić, Bojat, Pavićević, Velašević, Goranović, Nedić, Ćorić, Divanović i Vešović.

- Nakon svega urađenog na meču, veoma smo zadovoljni zalaganjem, disciplinom u igri, odnosom svih djevojaka, što potvrđuje i sam rezultat. Ističem da smo protiv sebe imali čvrstog protivnika, mnogo iskusnije igrače, na moment i grubu igru izuzetno kvalitetne ekipe Pomorja, ali su naše mlade djevojke znale pravilno odgovoriti. Na sličan način ćemo odigrati i naredne utakmice, gde ćemo isprobati još neke varijante u igri - rekao je selektor ženske selekcije Zoran Mijović.

Naredni protivnik naše selekcije biće šampion Rumunije Tigru Mures. Meč se igra danas od 13.30 časova.