MOGREN NASTAVIO POBJEDNIČKI NIZ, RUDAR UKNJIŽIO PETI PORAZ U NIZU


Mogren je savladao ekipu Dečića u 22. kolu T-Com Prve lige Crne Gore i sčvao bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce.

Budvani su do pobjede u Tuzima došli zahvaljujući kaitenu Gluščeviću, koji je dva puta tresao metu - jednom sa bijele tačke a drugi put iz igre.

Budućnost je znala ishod meča igranog u Tuzima i pod imperativom pobjede odigrala veoma dobro. Plavo-bijeli su ispratili Jezero sa tri pogotka u mreži i vratili se na pet bodova minusa u odnosu na lidera šampionata.

Izabranici Miodraga Ješića do pobjede su došli u drugom poluvremenu. Mrežu gostiju načeo je Ivan Vuković, koji je materijalizovao najstrožiju kaznu koju je izborio Burzanović. Nekoliko minuta kasnije Burzanović je sam zatresao mrežu, da bi u finišu susreta upisao još jednu asistenciju, koju je u pogodak pretvorio Sekulić.

Lovćen je pred svojom publikom slavio minimalnu pobjedu u duelu sa Zetom. Jedini pogodak na meču postigao je Milan Mešter.

Fudbaleri Rudara su uknjižili peti uzastopni poraz na gostovanju Grblju, dok je Jedinstvo bilo bolje od Petrovca. Jedini meč koji je završen bez pobjednika odigran je na Zlatici gdje su snage odmjerili Kom i Sutjeska.

Rezultati:

Dečić - Mogren 0:2
0:1 - Gluščević p. 55
0:2 - Gluščević 90

Lovćen - Zeta 1:0
1:0 - Mešter 30

Grbalj - Rudar 2:1
1:0 - Radulović 15
2:0 - Bošković 20
2:1 - Zec 32

Jedinstvo - Petrovac 2:1
0:1 - Divanović p. 50
1:1 - Kljajević 75
2:1 - Mekić 88

Kom - Sutjeska 0:0

Budućnost - Jezero 3:0
1:0 - Ivan Vuković p.
2:0 - Burzanović
3:0 - Sekulić