Fudbaleri Zete su nastavili da posrću u Telekom 1.CFL - tim iz Golubovaca je poražen u derbiju začelja sa Mornarom sa 1:0 i pao na dno tabele sa samo šest osvojenih bodova iz 12 utakmica.

Meč na Trešnjici odlučen je u 31. minutu golom Nikole Sekulića koji je svom timu donio tek drugi trijumf u sezoni. Zanimljivo da su i prvu pobjedu Barani upisali protiv Golubovčana, u prvom kolu Telekom 1.CFL.

Veliku pobjedu upisala je Mladost koja je kod kuće savladala Mogren sa 3:1. Sve je bilo riješeno već do poluvremena kada je domaćin stekao tri gola prednosti zahvaljujući dva pogotka Marka Šćepanovića i jednim Ebera Kaiseda. Poraz gostiju ublažio je veteran Nikola Vujović u 70. minutu.

Duel Petrovca i Grblja završen je bez golova, a više razloga za zadovoljstvo ima trener gostiju Aleksandar Nedović čiji tim nije poražen već osam kola. Tim iz Radanovića tokom pomenute serije nije primio gol.

Tri preostale utakmice igraju se sjutra. Derbi kola igra se sjutra na Gradskom stadionu pod Goricom, gdje Budućnost dočekuje Sutjesku, koja je trenutno na diobi prvog mjesta sa Rudarom koji dočekuje Jedinstvo. Sjutra će na teren još jedan kandidat za čelo tabele, Čelik koji u Nikšiću dočekuje Lovćen.



Rezultati


Mladost - Mogren 3:1

Šćepanović 6', 32', Eber 41' - Vujović 70'

Zeta - Mornar 0:1
Sekulić 31'

Petrovac - Grbalj 0:0

Nedjelja

Budućnost - Sutjeska (13.30 h) TV

Rudar - Jedinstvo (13.30)

Čelik - Lovćen (13.30)