Selektor Crne Gore Branko Brnović zadovoljan je pobjedom svog tima u San Marinu. Na konferenciji za novinare nakon utakmice koja je našoj selekciji omogućila da preuzme vrh grupe H, naš selektor je rekao da je zadovoljan kako je ekipa reagovala nakon velikog napora koji je uložila u duelu sa Poljskom u Podgorici.

- Najbitnije je da smo uzeli tri boda, ali drago mi je što su momci pokazali i reakciju i karakter. Odigrali su dobro nakon mnogo teške i iscrpljujuće utakmice protiv Poljske. I prvi put smo dali malo više golova, zaista mi je drago zbog toga – rekao je Brnović.

Naš selektor je bio zadovoljan učinkom naših napadača. Odbranu San Marina načeo je debitant Đorđević, dok su se po dva puta u listu strijelaca upisali Bećiraj i Delibašić.

- Đorđević je naša nova nada, zajedno sa Bakićem i Boljevićem. Drago mi je što je postigao gol i ovako odigrao utakmicu. I ovaj meč je pokazao koliko imamo vrhunskih napadača i žao mi je što ne mogu svi puno da igraju. Delibašić je opet pokazao kakav je igrač i kakav je momak, uvijek je tu, sa nama, igrao pet ili deset minuta, i mnogo mi je drago što je postigao golove – istakao je Brnović.

Remi Engleske i Ukrajine na „Vembliju” bio je potvrda riječi našeg selektora koji je u više navrata isticao da u ovoj grupi nema apsolutnog favorita za prvo mjesto. Iako je Ukrajina ostavila odličan utisak u Londonu, Crna Gora će i na njenom terenu ići na pobjedu.

- Već sam više puta rekao kakva je naša grupa i siguran sam da će do kraja biti još dosta iznenađenja. Sada nam ostaje da se spremimo za Ukrajinu i pokušamo da tamo osvojimo tri boda, bio bi nam to pravi vjetar u leđa, nadoknadili bismo dva izgubljena boda protiv Poljske sa starta kvalifikacija - zaključio je Brnović.