MAKEDONIJA - CRNA GORA 3:0

Kadetska reprezentacija Crne Gore doživjela je poraz u prijateljskom meču sa vršnjacima iz Makedonije – domaćin je u Kumanovu slavio sa 3:0, zahvaljujući sjajnoj igri u prvom poluvremenu.

Naša selekcija nije imala odgovor na agresivnu igru mnogo snažnijih Makedonaca koji su sa velikom lakoćom stizali do našeg gola. Tome je značajno kumovala i nesigurna igra posljednje linije gostujućeg tima, ali i golmana Miloša Radovića čija je nesigurnost koštala našu selekciju dva gola. Mladi golman, međutim, nije mogao ništa da uradi u 30. minutu kada je  Medi svojim drugim golom na meču krunisao izvanrednu akciju svog tima.

U drugom poluvremenu viđena je ravnopravnija borba, pošto je naša selekcija iskoristila opuštanje domaćina da preuzme inicijativu. Mreža Makedonaca se nije tresla, za šta je nedostajalo i malo sreće – naš tim je čak četiri puta pogodio okvir gola, od toga tri puta u istom napadu kada Tatar i Gardašević nisu bili dovoljno precizni. Ipak, kada se sve sabere, pobjeda domaćina bila je više nego zaslužena.

Priliku za revanš „sokolići“ će imati u četvrtak u 11.00 časova.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Makedonija - Crna Gora 3:0

Kumanovo – Stadion: „Milano“.
Gledalaca: 100.

Sudija: Dalibor Đorđeski (Makedonija).

Golovi
1:0 – Nafiju 18’
2:0 – Medi 25’
3:0 – Medi 30’

Žuti kartoni
Todorović, Terzić – Crna Gora
Murati – Makedonija

Makedonija: Mamuti, Gligorov (Dimitrijevski), Murati (Nikolov), Šaveski, Aliju, Mitev, Milošoski (Hadžija), Denkoski (Spasevski), Nafiju (Arif), Medi (Šabani), Fikarski (Jonuz).

Crna Gora: M.Radović (V.Radović), Tatar, Ćorić, Kaluđerović, Drinčić (Ćuković), Terzić, Vučinić (Šćepanović), Isljami, Zarubica (Marković), Todorović (Bakić), Gardašević.