Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je Makedoniju rezultatom 1:0 u drugom prijateljskom meču odigranom u Strugi. Pitanje pobjednika riješio je Vujović pogotkom u 30. minutu susreta.

Nakon poraza u meču odigranom prije dva dana izabranici Borisa Ljutice su u današnjem susretu pružili mnogo bolju igru i u potpunosti nadigrali protivnika. Naši momci nisu dozvolili protivniku da ugrozi gol Stijepovića, dok su na drugoj strani u nekoliko navrata bili blizu drugog pogotka.

Jedini pogodak na meču došao je nakon kontranapada i centaršuta RUdovića sa desne strane koji je pronašao Vujovića u kaznenom prostoru protivnika. Naš vezista je uputio udarac, golman domaćih nespretno reagovao što je Vujović iskoristio i zatresao mrežu.

Četa Borisa Ljutice je mogla i do ubjedljivije pobjede ali je Kukuličić u 64. minutu propustio da dobro dodavanje Cmiljanića. Isti igrač je četiri minuta kasnije imao još jednu priliku ali je lopta nakon njegovog udarca završila preko prčke.

Makedonci su bili u podređenom položaju tokom cijelog meča, nisu uputili nijedan udarac ka golu a najozbiljniju šansku imali su u šestom minutu nakon skraćenog kornera.

Selektor Boris LJutica bio je zaovoljan izdanjem svojih izabranika u meču sa Makedoncima.

- Sigurna pobjeda naših momaka u drugoj utakmici. U svim elementima igre smo nadigrali protivnika na teren koji je u najmanju ruku skroman i pokazali da je prvo poluvrijeme meča odigranog u utorak bila samo trenutna slabost. Kolektivom, disciplinom koja zaista raduja, jer je ovo zadnja utakmica pred kvalifikacije u Češkoj i moramo biti zadovoljni današnjom predstavom naših momaka. Ostaje žal za propuštenim šansama i propuštenom prilikom da se upiša ubjedljivija pobjeda, rekao je Ljutica.



Makedonija - Crna Gora 0:1

Struga - Gradski stadion.
Gledalaca: oko 200.

Sudija: Eckoski (MKD)

Strijelac
Vujović 30'

Žuti kartoni
Rudović, Cmiljanić

Makadonija: Alekskovski, Zajkov, Krivanjela, Demir (Georgijev), Ilievski, Stojkovski, Ti. Figanovski (Đeljadini), Šakiri (Nikolovski), Babunski, KOstadinov, Te. Figanovski.

Crna Gora: Sijepović, Grivić, A. Vukčević (Popović), Banović, Vilotijević (Šebek), Vujović (Cmiljanić), Kukuličić (Damjanović), Morović (Đokaj), Rudović (Burzanović), Đ. Vukčević, Radišević.