Fudbalski savez Crne Gore moli sve zainteresovane redakcije da najkasnije do utorka, 4.septembra 2012. godine , akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- utakmice kvalifikacija za SP 2014. godine Crna Gora - Poljska, koja će 7. septembra 2012. godine u 20.30 časova biti odigrana na Gradskom stadionu u Podgorici;

- utakmice kvalifikacija za U-21 EP Crna Gora - Češka, koja će 7. septembra 2012. godine u 16.00 časova biti odigrana na Gradskom stadionu u Nikšiću;

- utakmice kvalifikacija za U-21 EP Crna Gora - Jermenija, koja će 10. septembra 2012. godine u 17.30 časova biti odigrana na Gradskom stadionu u Podgorici.

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvanične e-mail adrese redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana), kao i naziv utakmice sa koje će izvještavati. Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.

Aplikacije moraju biti dostavljene:

- putem e-maila na adresu ivan.radovic@fscg.me

ili

- putem faksa na broj +382-20-445-601.

Napomene

Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem neće se razmatrati.

Fudbalski savez ima pravo na ograničenje broja izdatih akreditacija, pa vas najljubaznije molimo da vaš zahtjev prilagodite vašim stvarnim potrebama.

Podsjećamo televizije koje nisu vlasnici prava prenosa da će snimanje na utakmici Crna Gora - Poljska biti dozvoljeno samo na konferenciji za novinare i u miks zoni.