Selektor "A" reprezentacije Crne Gore Branko Brnović saopštiće u ponedjeljak spisak igrača na koje računa za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa Poljskom i San Marinom , koje će biti odigrane 7. i 11. septembra.

Brnović će spisak igrača saopštiti na konferenciji za novinare koja će 27. avgusta biti održana u pres sali Fudbalskog saveza Crne Gore sa početkom u 12 časova. Odmah nakon pres konferencije "A" selekcije novinarima će se obratiti selektor U21 reprezentacije Dušan Vlaisavljević koji će saopštiti spisak igrača za kvalifikacione utakmice sa Češkom i Jermenijom.

"A" selekcija Crne Gore će kvalifikacije za SP početi 7. septembra u Podgorici protiv Poljske, a četiri dana kasnije u gostima će odmjeriti snage sa selekcijom San Marina. Oba meča počeće u 20.30 časova.

Pred mladom reprezentacijom su posljednje dvije utakmice u ovoj fazi kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo. Mladi "sokoli" će 7. septembra u Nikšiću dočekati Češku, dok će tri dana kasnije na Gradskom stadionu pod Goricom ugostiti Jermeniju. Meč u Nikšiću počeće u 16, a meč u Podgorici u 17.30 časova.