Kadetska ekipa Mogrena osvojila je trofej namijenjen pobjedniku Kupa u konkurenciji igrača rođenih 1995. godine i mlađih – Budvani su u finalu nakon produžetaka rezultatom 2:1 savladali ekipu Zete. 


Budvani su do pobjede došli nakon preokreta, pošto je Zeta na poluvrijeme otišla sa golom prednosti. Izabranici Vasilija Jovovića do izjednačenja su došli devet minuta prije kraja susreta, da bi u drugom minutu produžetka došli do pobjede.

Mogren je tokom većeg dijela susreta imao terensku inicijativu i veći posjed lopte, ali je Zeta u prvom dijelu susreta bila konkretnija. Nakon propuštene prilike Lopičića, izabranici Dragoljuba Đuretića u 40. minutu došli su do prednosti. Greška Budvana na sredini terena pretvorila se u munjevitu kontru koju je preciznim udarcem u pogodak pretvorio Filip Kukuličić.

Zeta je i u nastavku susreta imala svojih prilika, ali Kukuličić, Lopičić i Mikulić nisu uspjeli da iskoriste ukazane prilike. Budvani su do izjednačenja došli u 71. minutu igre – nakon udarca Laloševića i intervencije Stijepovića najbolje se snašao Žarko Grbović koji je udarcem sa pet metara pogodio metu.

Pitanje pobjednika riješeno je na samom startu prvog produžetka. U gužvi ispred gola Vujačića najbolje se snašao Milović koji je sa par metara zatresao mrežu protivnika.

Nakon završetka susreta pehar namijenjen pobjendiku Kupa iz ruku selektora kadetske reprezentacije Crne Gore Borisa Ljutice otišao je u ruke Lazara Nikolića, kapitena kadetske ekipe Mogrena.



Zeta – Mogren 1:1 (produžeci 1:2)

Podgorica – Trening kamp FSCG.
Gledalaca: oko 300.

Sudija: Miraš Cerović (Podgorica)

Strijelci
Kukuličić 40 – Grbović 71', Milović 82'

Žuti kartoni
Kukuličić, Lopičić, Mikulić – Ron. Rudović, Koprivica, Lalošević

Crveni karton
Mikulić

Zeta: Stijepović (Vujačić), Aligrudić, Mikulić, V. Vukčević, Đ. Vukčević, Cavnić, Marković (I. Pavićević), M. Pavićević (Popović (Miladinović), Lopičić (Šoć), S. Vukčević, Kukuličić.

Mogren: Nikolić, Redžović (Koprivica), Ćuković, Ron. Rudović, Milović, Vukićević, Grbović, Bakić (Ad. Rudović), Ćosić, Lalošević, An. Rudović.