ZAHTJEVI ZA AKREDITACIJE PRIMAJU SE DO 18. MARTA

Fudbalski savez Crne Gore će od danas do srijede 18. marta 2009. godine prihvatati zahtjeve svih medijskih kuća za izdavanje akreditacije njihovim novinarima za kvalifikacionu utakmicu  za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Crne Gore i Italije.

Interesovanje za ovu utakmicu u Italiji je izuzetno veliko, što potvrđuje zahtjev Fudbalskog saveza Italije za rezervacijom 80-90 mjesta za njihove novinare, zbog čega molimo sve domaće redakcije da broj prijavljenih novinara prilagode svojim stvarnim potrebama. Ista molba proslijeđena je i odjeljenju za odnose sa javnošću FIGC-a.

Obavještavamo sve televizijske kuće da će korištenje kamera tokom kvalifikacionih utakmica biti dozvoljeno samo u miks-zoni. Vlasnik televizijskih prava za kvalifikacione utakmice, Radio televizija Crne Gore obavezna je da obezbijedi trominutni sinopsis utakmice za svaku televizijsku kuću koja to bude zahtjevala.

Fudbalski savez Crne Gore zadržava pravo ograničenja broja akreditacija u slučaju potrebe.

Zahtjevi za akreditacije se mogu slati:

- faksom na broj 020/445-660;

- e-mailom na ivan_fscg@yahoo.com.

Zahtjevi pristigli na drugačije načine ili sa zakašnjenjem neće biti uzeti u razmatranje.

Ovom prilikom molimo sve medijske kuće da nam pošalju spisak e-mail adresa koje koriste njihove sportske redakcije i novinari koji izvještavaju sa fudbalskih događaja kako bi unaprijedili ovaj vid komunikacije.