Komisija za takmičenje FSCG na sjednici održanoj 15.05.2012. godine, donijela je sljedeću Odluku:

Utakmica 32. kola Omladinske lige Crne Gore između FK „Rudar“ - FK „Berane“ registruje se službenim rezultatom 3:0 Pff u korist FK „Rudar“.

Predmet predajemo u dalju nadležnost Disciplinskoj komisiji FSCG.

Komisiji za takmičenje FSCG dostavljen je zapisnik sa utakmice 32. kola Omladinske lige FK „Rudar“ - FK „Berane“ koja je trebala da se odigra 13.05.2012. godine u Pljevljima, a koja nije odigrana zbog nedolaska FK „Berane“ na utakmicu.

U vrijeme za početak utakmice na terenu se pojavila samo ekipa domaćina FK „Rudar“, dok gosti iz Berana nijesu doputovali, odnosno nijesu se pojavili na terenu.

Službena lica su čekala određeno vrijeme predviđeno Propozicijama o takmičenju, no gosti ni do tada nijesu doputovali pa je glavni sudija obavijestio delegata i predstavnika domaćih da se utakmica neće igrati.

Iz naprijed navedenog jasno je da je za neodigravanje utakmice odgovoran FK „Berane“ zbog nedolaska na zakazanu utakmicu, pa smo u skladu sa članom 50 stav 1 i 3 odlučili kao u izreci Odluke.

Pravna pouka: Nezadovoljna strana ima pravo žalbe preko ovog organa Komisiji za žalbe FSCG u roku od 8 (osam) dana od dana dobijanja Odluke uz propisanu taksu.

Komisija za takmičenje
Predsjednik,
Božidar Mićunović