Selektivna utakmica za mlađu kadetsku selekciju odigrana je danas na terenu trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore. Pobjedu u meču koji je obilježilo pet pogodaka pobjedu je odnijela ekipa crvenih.

Selektor Ljutica ukazao je priliku svim pozvanim igračima, koji su svojom igrom zadovoljili ukuse stručnog štaba i publike.

Serija golova otvorena je u desetom minutu kada je Zoran Petrović pogodio metu. Tri minuta kasnije upisao se Mihailo Perović, da bi u 24. minutu Marko Burzanović postigao treći pogodak za crvene. Nastavak susreta obilježio je Drago Bumbar, koji je dva puta tresao mrežu ekipe bijelih.

Nakon susreta selektor Boris Ljutica je istakao da u generaciji '97 ima talentovanih igrača.

- Poslije odigranih regionalnih selektivnih utakmica po predlozima trenera i selektora Sjeverne, Srednje i Južne regije danas smo počeli sa odigravanjem selektivnih utakmica sa igračima rođenih 1997. godine na državnom nivou. Sa stručnim štabom sam odgledao i iz nedjelje u nedjelju gledamo klupske utakimce i sve tri regije jer je u ovom uzrastu selekcija neprestana i utisak je jako pozitivan. Radi se o talentovanoj generaciji i talentovanim igračima. Današnja akcija je pokazala da imamo talenata i u potpunosti je uspjela, rekao je Boris Ljutica.


Crveni – Bijeli 5:0

Podgorica – Trening kamp FSCG.

Strijelci
Petrović 10', Perović 13', Burzanović 24', Bumbar 45', 50'

Crveni: Glušica, Filipović, Popović, Marković, Đukić, Đurković, Vukčević, Burzanović, Perović, Camaj, Petrović. Igrali su još: Bjelica, Raičević, Magud, Labović, Bumbar.
Bijeli: Radulović, Sekulić, Tripković, Dragićević, Knežević, Božović, Vuković, Redžepagić, Masoničić, Kostić, Đorđević. Igrali su još: Rosandić, Omerović, Pavićević, Đuričković, Golubović.