Budućnost je ponovo lider T-Com 1. CFL – nakon pobjede nad Petrovcem i remija Rudara na gostovanju Beranama u 21. kolu „plavo¬-bijeli“ su se vratili na prvo mjesto na tabeli nacionalnog šampuionata. Pobjede u 21. rundi T-Com. 1. CFL upisali Lovćen, Dečić i Mladost.

Posljednji meč 21. kola T-Com 1. CFL u kojem se sastaju Zeta i Mogren igra se u nedjelju, 25. marta od 14.00 časova uz direktan televizijski prenos.

Budućnost je još jednom goleadom obradovala svoje navijače i sa nova tri boda povratila prvo mjesto na tabeli izgubljeno u derbiju sa Rudarom odigranom u 19. kolu T-Com 1. CFL. Dobrom i ubjedljivom igrom izabranici Miodraga Radulovića uspjeli su da savladaju uvjek neugodnog rivala, ekipu Petrovca. Prvo poluvrijeme susreta obilježio je dvostruki strijelac Dragan Bošković – kapiten domaćih je u 24. minutu nakon solo akcije pogodio mrežu gostiju, da bi pet minuta prije kraja prvog dijela iskoristio jedanaesterac koji je izborio Marko Vukčević.

Nastavak susreta donio je prvijenac u sezoni Nikole Vukčevića, koji je udarcem glavom nakon korenera Boškovića u 47. minutu po treći put matirao Popovića. Dva minuta kasnije Živković je iskoristio veliku grešku Agovića i smanjio prednost domaćina. Ipak, za ubjedljivu pobjedu Budućnosti do kraja susreta pobrinuli su se Adrović i rezervista Nikač.

Rudar je samo dva kola boravio na liderskoj poziciji u šampionatu. Nakon pobjede u derbiju nad ekipom Budućnosti i osvojena tri boda pred svojim navijačima u duelu sa Zetom, izabranici Dragana Radojičića osvojili su samo bod na gostovanju Beranama. Pljevljaci su imali veći posjed lopte iz kojeg nije došao veliki broj prilika pred protivničkim golom.

Važnu pobjedu i tri boda za bijeg sa dna tabele upisao je Lovćen u derbiju začelja sa ekipom Bokelja. Golovima Mirkovića i novjalije Lakića, Cetinjani su upisali tek drugu pobjedu u tekućem šampionatu. Jedini pogodak za goste positgao je Pavićević.

Velike bodove u gostima osvojila je i ekipa Mladosti u Radanovićima. Izabranici Miodraga Vukotića novi trijumf su upisali iako su dvije trećine susreta proveli sa igračem manje zbog isključenja Marka Dževerdanovića. Prednost timu sa Starog aerodroma donio je Lazara Martinović, koji se u 14. minutu najbolje snašao u gužvi ispred protivničkog gola i preciznim udarcem pogodio metu. Domaćin je iskoristio brojčanu prednost i u 79. minutu pogotkom Mićića sa penala stigao do izjednačenja. Sedam minuta kasnije, gosti su preko Rašovića stigli do sva tri boda.

Minimalnu pobjedu upisala je i ekipa Dečića, koja je pred svojim navijačima bila bolja od Sutjeske. Jedini pogodak u Tuzima postigao je Hilmo Gutić u 61. minutu susreta.

Rezultati
Budućnost – Petrovac 5:1
Bošković 24', 40' (p), N. Vukčević 47', Adrović 69', Nikač 85' – Živković 49'
Berane – Rudar 0:0
Grbalj – Mladost 1:2
Mićić 79' (p) – Martinović 14', Rašović 86'
Dečić – Sutjeska 1:0
Gutić 61'
Lovćen – Bokelj 2:1
Mirković 35', Lakić 72' – Pavićević 63'

Nedjelja
Zeta – Mogren 14.00h – TV prenos