Fudbaleri Budućnosti savladali su Sutjesku u Nikšiću rezultatom 3:2 u premijernom meču 18. kola T-Com 1. CFL. Najveće zasluge za  trijumf lidera na startu nastavka šampionata idu na račun Admira Adrovića – napadač Budućnosti postigao je sva tri gola za svoj tim i upisao prvi het-trik u sezoni.

Goleadu na stadionu kraj Bistrice započeo je Adrović u 29. minutu. Napadač Budućnosti pogiodio je metu udarcem sa nekoliko metara nakon dodavanja Rista Radunovića sa lijevog boka.

Nikšićani su došli do izjednačenja 11 minuta kasnije nakon fenomenalne akcije u režiji Šušnjara – mladi napadač je krenuo u kontru, driblingom iz igre izbacio Đikanovića i udarcem sa 20-takm metara matirao golmana gostiju.

Totalni preokret u režiji domaćina viđen je nakon sedam minuta igre u nastavku, kada je Šušnjar ponovo nadmudrio odbranu gostiju, došao do peterca i odigrao povratnu loptu za Karadžića koji je lako smjestio iza leđa Agovića.

"Plavo-bijeli" su do izjednačenja stigli nakon akcije Flavija i Adrovića. Brazilac je nakon duplog pasa sa Radonjićem ubacio loptu za Adrovića koji je sa osam metara poslao u mrežu. Bivši igrač Sutjeske kompletirao je het-trik odličnom reakcijom nakon greške protivničke odbrane i devet minuta prije kraja susreta donio pobjedu četi Miodraga Radulovića.

Ostale utakmice 18. kola T-Com 1.CFL, izuzev meča Dečić – Berane koja se neće ogigrati zbog suspenzije koju je usled nepoštovanja Odluke Komisije za status i registraciju igrača Disciplinska komisija izrekla ekipi Berana, igraju se u subotu sa početkom u 14.00 časova.

Rezultati
Sutjeska – Budućnost 2:2
Šušnjar 40', Karadžić 52' - Adrović 29', 63', 81'

Subota - 14.00 h
Bokelj – Petrovac
Mogren – Mladost
Rudar – Grbalj
Lovćen - Zeta