Bar je danas bio domaćin prvog zvaničnog selektivnog okupljanja ženske kadetske selekcije Crne Gore. Pozivu selektora Zorana Mijovića odazvalo se 35 djevojaka rođenih 1996. i 1997. godine, koje su na terenu SRC "Topolica" odigrali su selektivnu utakmicu sa tri poluvremena na kojoj je viđeno čak sedam golova. Uspješnije su na kraju bile "crvene" koje su slavile sa 4:3.

Selektoru Mijoviću su asistirali treneri ženskih fudbalskih klubova "Ekonomist" Zdravko Jauković, "Durmitor" Vitko Španjević i "Brskovo" Vuksan Kruščić. Sve kandidatkinje su dale osnovne lične i sportske podatke za lični dosije, a one koje uđu u kadetsku reprezentaciju dobiće individualni plan za rad.

- Djevojke su pokazale visok nivo kvaliteta, spremnosti i požrtvovanja. Iz ove grupe odskočilo je 15-ak djevojaka, ali ćemo veoma brzo imati novo okupljanje na kojem će priliku dobiti i kandidatkinje koje danas nisu bile u mogućnosti da igraju. Tada ćemo imati mnogo jasniju sliku sa kakvim snagama ćemo početi planirani desetomjesečni rad u pripremama za naredni kvalifikacioni ciklus - rekao je selektor naše WU-17 selekcije Zoran Mijović.

Mijović je najavio novo okupljanje kandidatkinja za kadetsku selekciju za dvije sedmice u Podgorici. Kvalifikacioni turnir za WU-17 Evropsko prvenstvo zakazan je za oktobar naredne godine i biće prvo učešće neke naše ženske selekcije na zvaničnim utakmicama.