Pobjedom u duelu sa Bokeljom u 14. kolu T-Com 1. CFL fudbaleri Rudara preuzeli su lidersku poziciju na tabeli. Pljevljaci će kao lider dočekati derbi kola u kome se u nedjelju na Trešnjici sastaju Zeta i Budućnost.

Pitanje pobjednika meča u Kotoru bilo je riješeno u prvih 45. minuta igre. Izabranici Dragana Radojičića oba pogotka postigli su u prvom dijelu susreta, da bi u nastavku domaćin uspio da smanji prednost i učini završnicu meča zanimljivijom.

Grešku defanzivaca Bokelja u 11. minutu na pravi način je iskoristio Miroje Jovanović i preciznim udarcem sa desetak metara zatresao mrežu protvnika. Samo pet minuta kasnije Radojičićeva četa udvostručila je prednost preko Ivanovića. Domaćin je bolju igru u nastavku susreta krunisao golom Junčaja u 82. minutu, čime je ujedno postavljen konačan rezultat meča.

Nova tri boda osvojila je i ekipa Petrovca, koja je savladala Lovćen na Cetinju. Izabranici Milorada Malovrazića po jednom su tresli mrežu protvnika u oba poluvremena susreta odigranog na Obilića poljani. Prednost gostima donio je Marković u 14. minutu, da bi Nikezić u nastavku definitivno riješio pitanje pobjednika.

Ubjedljivu pobjedu u gostima upisao je Grblja. Tim iz Radanovića upisao je novu trojku na gostovanju u Beranama. Meč je obilježio Božo Milić, koji je postigao sva tri gola za svoj tim, od kojih dva sa bijele tačke.

Dečić je pogotkom Đokovića upisao minimalnu pobjedu u duelu sa ekipom Mladosti, dok je duel Sutjeske i Mogrena završen bez pogodaka.

Rezultati
Bokelj – Rudar 1:2
Junčaj 82’ - M. Jovanović 11’, Ivanović 16’
Sutjeska – Mogren 0:0
Lovćen – Petrovac 0:2
Marković 14’, Nikezić 77’
Dečić – Mladost 1:0
Đoković 32’
Berane – Grbalj 1:3
Lalević 69’ - Milić (pen) 28’, 45’, (pen) 80’
Nedjelja
Zeta – Budućnost 13.00h TV prenos