Mlada reprezentacija Crne Gore nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za U21 prvenstvo Evrope duelom sa Andorom koji se igra u petak od 13.00 časova na stadionu kraj Bistrice u Nikšiću.

Mladi “sokoli” su u prvom meču sa Andorom slavili ubjedljivu pobjedu sa pet postignutih golova, pa se uoči revanša u taboru naše selekcije govori samo o novoj pobjedi.

- Jasno je da smo favoriti i da očekujemo pobjedu. U Andori smo slavili pobjedu rezultatom 5:0 i očekujem da u sjutrašnjem duelu uknjižimo nova tri boda. Vjerujem da će igrači koji su pozvani pružiti maksimum, a da će oni kojih nema na spisku nakon ovog meča mnogo ozbiljnije shvatiti situaciju. Igrači koji su pozvani za meč sa Andorom su u mlađi za tri ili četiri godine, ali su zalaganjem i ponašanjem na treninzima pokazali da možemo računati na njih u budućnosti. Očekujem veliki doprinos od onih koji budu igrali i da se nametnu za naredne akcije, rekao je selektor Dušan Vlaisavljević.

Selektor mlade reprezentacije smatra da je situacija u grupi 3 i dalje otvorena kada je u pitanju konačan plasman.

- Nemamo više prosotra za kiks, jer smo izgubili dvije utakmice u dosadašnjem toku kvalifikacija. Međutim, i dalje postoje šanse da zauzmemo jedno od prva dva mjesta u grupi. Do kraja kvalifikacija imamo tri meča kod kuće i jedan na strani... Ukoliko dobijemo sve do kraja bićemo prvi u grupi, a postoji i mogućnost da sa osvojenim bodom u Češkoj takođe osvojimo prvo mjesto, dodao je Vlaisavljević.