Kadetska reprezentacija Španije savladala je Poljsku rezultatom 2:0 u posljednjem meču kvalifikacionog turnira grupe 11 koji se igrao u Podgorici. „Crvena furija“ je pobjedom u duelu sa Poljacima osvojila prvo mjesto u grupi.

U drugom meču reprezentacija Crne Gore savladala je Maltu, rezultatom 3:0, pa su „sokolići“ turnir završili na trećoj poziciji. Nastavak kvalifikacija izborile su selekcije Španije i Poljske.

Španci su u duelu sa Poljskom pokazali da su najbolja ekipa na turniru. Izabranici Santijaga Denija igrali su svoju igru, sa velikom prednošću u posjedu lopte i većim brojem udaraca na gol. Pitanje pobjednika riješili su u drugom dijelu susreta, kada su iskoristili dvije od nekoliko izglednih prilika u tom dijelu igre.

Oba pogotka postigao za „furiju“ postigao je Sandro Ramirez – napadač Barselone i španske selekcije postigao je ukupno sedam golova na turniru, po dva protiv Crne Gore i Poljske i het-trik u duelu sa Maltom.



Poljska – Španija 0:2

Podgorica – Stadion FK „Mladost“.
Gledalaca: oko 200.

Sudija: Jevgenij Aranovski (Ukrajina)

Strijelci
Ramirez 55', 57'

Žuti kartoni
P. Stepinski, Klemenc – Poljska
Samper – Španija

Poljska: Pogorzelec, P. Stepinski, Horoškevič, Lasicki, Klemenc (Zvir), Azikjevič, Cierpka (Vlodarščuk), M. Stepinski (Kugiel), Rabiega, Jagielb, Lineti.

Španija: Blanko, Martinez, Saez, Samper (Žil), Bustos (Kastiljeho), Ramirez, Serano, Grimaldo, Bueno, Argez (Poco), Tarin.