Fudbaleri Grblja nanijeli su drugi uzastopni poraz ekipi Mogrena – nakon remija u poslednja dva kola, aktuelni šampion je u osmom kolu T-Com 1. CFL poražen minimalnim rezultatom u duelu sa komšijama iz Radanovića. Zeta je istim rezultatom savladala Sutjesku u Nikšiću, dok je Dečić preokretom u finišu došao do tri boda na gostovanju u Kotoru.



Posljednji meč osmog kola T-Com 1. CFL igra se u nedjelju –na  stadionu pod Golubinjom snage će od 15.00 časova odmjeriti Rudar i Budućnost.

Mogren je napravio novi korak unazad kada je u pitanju odbrana šampionske titule. Budvani su u poslednja tri kola od mogućih devet bodova osvojili samo dva. Nakon Petrovca i Mladosti, koji su „otkinuli“ po bod četi Branislava Milačića, cijeli plijen sa Lugova odnijela je ekipa Grblja. Gostima je za pobjedu bio dovoljan jedan pogodak koji je u 62. minutu susreta postigao Nikola Radulović.

Sva tri boda na gostujućem terenu osvojila je i ekipa Zete. Golubovčani su pogotkom Gorana Burzanovića savladali Sutjesku.

Najviše uzbuđenja u osmom kolu T-Com 1. CFL viđeno je u Kotoru, gdje su snage odmjerili Bokelj i Dečić. Kotorani su došli do prednosti sredinom prvog poluvremena, kada je Kaluđerović iskoristio najstrožiju kaznu, imali sva tri boda sve do 75. minuta i pogotka Nuhodžića sa bijele tačke. Gosti su nakon izjednačenja krenuli u ofanzivu što je rezultiralo sa dva pogotka Adžovića.

Lovćen je pred svojim navijačima igrao neriješeno sa Beranama. Cetinjani su u dosadašnjem toku šampionata osvojili samo tri boda i jedina su ekipa bez trijumfa. Neriješeno je bilo i u duelu  Petrovca i Mladosti.

Rezultati
Mogren – Grbalj 0:1
N. Radulović 62'
Sutjeska – Zeta 0:1
Burzanović 76'
Bokelj – Dečić 1:3
Kaluđerović (p) 28' – Nuhodžić (p) 75', Adžović 85', 90+3'
Lovćen – Berane 1:1
Bogdanović 44' – Raičević 34'
Petrovac – Mladost 0:0
Nedjelja
Rudar – Budućnost 15.00 TV prenos