Fudbaleri Budućnosti upisali su šetu pobjedu u isto toliko utakmica u T-Com 1. CFL. Poslednji tim koji je poklekao pred izabranicima Miodraga Radulovića bio je Lovćen. Ritam plavo-bijelih prati Rudar, koji je protiv Mladosti došao do pete pobjede, dok je Mogren uzeo samo jedan bod u komšijskom derbiju sa Petrovcem.

Budućnost nastavlja sa odličnim partijama na startu sezone. Podgoričani su nakon dvije nedjelje pauze na Cetinje otišli sa imperativom pobjede do koje su na Obilića poljani došli već u prvom dijelu susreta. Potpis na novu trojku Budućnosti stavio je fenomenalni tandem Adrović – Bošković koji su do sada postigli ukupno 12 pogodaka – Adrović je mreže protivnika tresao sedam puta, dok je Bošković bio precizan u pet navrata.

Rudar je pred svojim navijačima lako došao do pobjede u duelu sa ekipom Mladosti. Pljevljaci su do odmora stekli dva gola prednosti – Ivanović je u 22. minutu načeo protivnika, da bi četiri minuta kasnije Ivica Jovanović duplirao prednost. Isti igrač je u nastavku još jednom pogodio metu i postavio konačan rezultat.

Mogren nije uspio da još jednom obraduje svoje navijače. Izabranici Branislava Milačića na Lugovima su dočekali komšije iz Petrovca, koji su uspjeli da napuste Budvu neporaženi. Aktuelni šampion imao je sva tri boda u džepu do samog finiša (Gluščević u 51. minutu doveo svoj tim u vođstvo) ali je Muhović u sudijskoj nadoknadi vremena poravnao rezultat.

Ubjedljive pobjede na gostovanju upisali su Zeta i Grbalj. Golubovčani su sa 3:1 savladali Dečić, dok je tim iz Radanovića tri puta tresao mrežu Sutjeske.

Bokelj je upisao drugu pobjedu u šampionata. Kotorani su na svom stadionu bili bolji od Berana za dva gola.

Rezultati
Bokelj – Berane 2:0
Todorović 4', Bakoč 82'
Dečić – Zeta 1:3
Krnić 81' – Korać 35', 45', Došljak 90+3'
Lovćen – Budućnost 0:2
Adrović 3', Bošković 18'
Sutjeska – Grbalj 0:3
Mikijelj 31', Vuković (p) 74', Janković 87'
Rudar – Mladost 3:0
Ivanović 22', I. Jovanović 24', 79'
Mogren – Petrovac 1:1
Gluščević 51' – Mujović 90+1'