Mlada reprezentacija Crne Gore odigraće sjutra prvu utakmicu pred svojom publikom u ovom ciklusu kvalifikacija za odlazak na U21 Evropsko prvenstvo. Nakon pobjede nad Andorom i poraza od Jermenije u gostima, naša selekcija mora tražiti tri boda protiv nepredvidive selekcije Velsa.

Selektor Dušan Vlaisavljević istakao je na konferenciji za novinare da će njegov tim igrati na pobjedu, jer mjesta za grešku nema.

- Nenamo pravo na grešku. Treba da odigramo utakmicu disciplinovano, odgovorno i strpljivo. Očekujem od igrača da daju svoj maksimum, a motiv više će im biti igranje seniorskih reprezentativaca Stefana Savića i Saše Balića. Imamo i obavezu više zbog poraza seniorske selekcije u Kardifu od Velsa. Pričali smo sa igračima da bi dobro bilo, ne samo zbog nas, već i zbog crnogorskog fudbala da sjutra ostvarimo pobjedu - rekao je Vlaisavljević.

Vlaisavljević se osvrnuo i na status braće Rebronja, a jedino ima dilemu da li će Stefan Mugoša početi meč ili će ući sa klupe.

- UEFA traži dodatno objašnjenje za Adnana i Dina Rebronju i za ovu utakmicu ne možemo da računamo na njih. Stefan Nikolić, koji je minuliih dana trenirao smanjeniom intenzitetom, spreman je i moći će da igra. Počeće golman Pavle Velimirović, u odbrani će igrati Radivoje Golubović, Saša Balić, Stefan Savić i Žarko Tomašević, u sredini Nikola Vukčević, Asmir Kajević i Marko Vešović, a u napadu Luka Đorđević, Stefan Mugoša i Stefan Nikolić. Jedina dilema mi je da li će Stefan Mugoša igrati od početka, jer je ove sezone upisao samo jedan nastup i to u Kup utakmici. Ipak, protiv Mogrena je odigrao odlično prvo poluvrijeme i nametnuo se kao ozbiljan kandidat za prvi tim – rekao je Vlaisavljević.

Utakmica pod Goricom počeće u 20.30 časova. Ulaznice za utakmicu prodavaće se na biljetarnici kraj zapadne tribine Gradskog stadiona, po cijeni od 3 eura za zapad, 2 eura za istok i po 1 euro za sjevernu i južnu tribinu. FSCG je