"A" selekcija Crne Gore odradila je večeras u Skadru posljednji trening uoči utakmice sa Albanijom

, kojem su prisustvovali brojni predstavnici medija i ljubitelji fudbala iz grada na Bojani.

Trening na stadionu "Ljoro Borići" preskočio je vezista Ivan Fatić, koji zbog problema sa tetivom koje je osjetio prije treninga neće biti na raspolaganju selektoru Zlatku Kranjčaru za sjutrašnju utakmicu. Njegovo mjesto u startnoj postavi, po svemu sudeći, zauzeće Vladimir Božović.

Bez obzira na brojna otsustva, u taboru "sokola" vlada optimizam pred sjutrašnju utakmicu.

- Kolektiv ne zavisi od pojedinaca. Oslabljeni jesmo, ali mislim da je to sada nebitno, jer su tu igrači koji imaju kvalitet i koji treba da na pravi način zamijene odsutne. U svakom slučaju, očekuje nas novi ispit, fudbalski i životni. Treba da odigramo borbeno i kvalitetno, a onda će doći i rezultat. Ozbiljno smo se pripremali za sjutrašnji okršaj, a Vels je, naravno, u mislima. Utakmicu sa Albanijom doživljavam kao glavnu provjeru za ono što nas čeka u Kardifu. Nije nam ostalo baš puno vremena do utakmice sa Velsom, treba da odigramo sa puno motiva kako bismo uz pozitivan ishod sačekali nastavak kvalifikacija - rekao je Miodrag Džudović, koji će igrati u tandemu sa Markom Bašom u posljednjoj liniji naše odbrane.

Na bekovskim pozicijama igraće Stefan Savić i Saša Balić, kojem će ovo biti prva utakmica u startnoj postavi "sokola".

- Osjećam se fenomenalno, prezadovoljan sam zaista što mi je selektor ukazao povjerenje. Eto, poslije debija za "A" selekciju na utakmici sa Uzbekistanom, sada ću dobiti šansu od početka. Ovdje su sve kvalitetni igrači, očekujem da ćemo se revanširati Albancima za poraz iz prošle godine. Vjerujem da možemo da ostvarimo trijumf - rekao je Balić.

Utakmica na stadionu "Ljoro Borići" počeće u 20.00 časova.