Fudbalska reprezentacija Crne Gore odradila je večeras trening na Gradskom stadionu pod Goricom, ispraćena pjesmom i bakljadom više od 300 navijača koji su trening posmatrali sa galerije sjeverne tribine.

Sjajna atmosfera na tribinama, osmjeh i dobro raspoloženje igrača daju puno razloga za optimizam pred duel sa Bugarskom. Vezista Mladen Kašćelan vjeruje u pozitivan rezultat protiv Bugarske, ali poziva na oprez.

- Sa velikom željom iščekujemo meč sa Bugarskom. Nadam se da ćemo ispisati novu uspješnu stranicu u istoriji crnogorskog fudbala. Rano je još da se govori da je ovo odlučujuća utakmica. Sa ova tri boda dosta bi dobili na psihičkom planu, pa bi rasterećenije dočekali naredne tri utakmice. Atmosfera u ekipi je super, kao i pred svaku utakmicu. Moramo dominirati svih devedeset minuta. Lopta mora biti dosta u našem posjedu, i tako ćemo lakše stvarati prilike za Vučinića i Đalovića. Imamo svoj cilj, ali nijesmo toliko opterećeni. Utakmica je važna, ali nema nekog velikog opterećenja - rekao je Kašćelan.

Jedan od najmlađih u redovima "sokola" smatra da je prednost na strani naše selekcije, ali da respekt prema protivniku ne smije izostati.

- Prvih dana je bila malo opuštenija atmosfera. Sada je to već ozbiljnije. Očekuje nas po meni istorijski meč za Crnu Goru, za cijelu naciju, međutim meč koji ne mora da bude presudan - imamo četiri meč lopte, ali ja vjerujem da ćemo iskoristiti ovu prvu. Oprezni smo! Gledali smo DVD sa Bugarima i viđeli smo koliko oni mogu da budu opasni. Vjerujem da ćemo u subotu biti pravi kada je najpotrebnije i da ćemo svi zajedno slaviti - rekao je Grbić.

Treninga je pošteđen bio jedino Milan Jovanović koji zbog povrede neće biti u kombinaciji za utakmicu sa Bugarskom.