Mlađa omladinska reprezntacija Crne Gore startovala je porazom na turniru "Kvarnerska rivijera". Bolji od "sokola" bili su juniori Dinama iz Zagreba koji su slavili sa 2:0.

- Danas je pobijedio iskusniji i srećniji tim. Kažem iskusniji, pošto su igrači Dinama, inače juniorski šampioni Hrvatske, dvije godine stariji od mojih igrača, a srećniji jer su praktično u gol pretvorili jedine dvije prilike koje su imali na meču. Mi smo imali prečku i nekoliko odličnih prilika, ali ih nismo iskoristili - rekao je naš selektor Aleksandar Miljenović.

Najbliži golu za naš tim bio je Koptiović, koji je pogodio prečku, dok se Raičević i Đorđević nisu dobro snašli kada su izašli sami pred golmana Dinama. Crna Gora je najviše šansi stvorila iz prodora Vukčevića, ali naši napadači nisu znali da iskoriste njegove ubačene lopte.

Naredni protivnik Crne Gore biće Pažinka, protiv koje će igrati sjutra u 19.00 časova.

- Danas smo gledali prvo poluvrijeme i imamo okvirnu sliku kako igra Pažinka. Imamo priliku da popravimo utisak i upišemo pobjedu koja će nas ostaviti u trci za jedno od prva dva mjesta koja vode u naredni krug - rekao je Miljenović.