U utakmicama 29. kola T-Com 1.CFL samo jedan tim uspio je da upiše pobjedu

- Grbalj je golom Mikijelja u 14. minutu savladao Lovćen i popeo sa na peto mjesto prvenstvene trke. Lider Mogren remizirao je u Podgorici na terenu Mladosti (1:1), a remijem je završen i derbi kola između Zete i Budućnosti na "Trešnjici" (2:2). 

Lider šampionata Mogren bio je na rubu poraza u Podgorici - Mladost je vodila golom Merdovića od 52. minuta, dok je tri minuta kasnije kapiten gostiju Grbić dobio crveni karton. Ipak, presudili su kvalitet i iskustvo Budvana koji su zahvaljujući golu Ardijana Đokaja u 82. minutu uspjeli da izbore remi i sačuvaju tri gola prednosti u odnosu na Budućnost. 

I Podgoričane su minuti dijelili od porza - Zeta je na "Trešnjici" vodila golovima Koraća, koji je pogodio u 17. i 41. minutu, da bi kapiten "plavih" Vuković uspio da smanji zaostatak prije odlaska na odmor. Ipak, gosti su do izjednačenja stigli tek tri minuta prije kraja regularnog toka kada se u listu strijelaca upisao štoper Đikanović.

Dramatična završnica viđena je i u Pljevljima gdje je Morar u finišu utakmice uspio da otme bod Rudaru. Domaćin je poveo golom Ivice Jovanovića u 60. minutu, ali je važan bod u borbi za opstanak Baranima donio Vujačić u 82. minutu.

Duel Dečića i Sutjeske završen je bez golova, a mreže su mirovale i u duelu Petrovca i Bara. 

Rezultati

Zeta - Budućnost 2:2
Korać 17',41' - Vuković 43', Đikanović 87'

Mladost - Mogren 1:1
Merdović 52' - Đokaj 82'

Rudar - Mornar 1:1
I.Jovanović 60' - Vujačić 82'

Dečić - Sutjeska 0:0

Petrovac - Bar 0:0

Grbalj - Lovćen 1:0
Mikijelj 14'