Sudijska komisija FSCG analizirala je suđenje na utakmicama 24. kola T-Com 1.CFL. Na osnovu izvještaja kontrolora suđenja i video matirijala koji je imala na uvid, Komisija je na sjednici održanoj 6. aprila 2011. godine našla za shodno da komentariše suđenje na tri utakmice:

Mornar - Sutjeska
Smanjena je ocjena sudiji Aleksandru Markoviću zbog momenta u 39. minutu utakmice (sviran kazneni udarac za goste). Opis pomenute situacije u izvještaju kontrolora suđenja Milana Vukovića nije adekvatno obrazložen, što znači da se kontrolor nije striktno pridržavao Uputstva o kontroli suđenja i Uputstva o ocjenjivanju. Inače, Komisija je suđenje na pomenutoj utakmici ocijenila kao uspješno.

Rudar - Grbalj
Sudija Milovan Milačić ispravno je postupio u 90. minutu utakmice. Lopta je jednog odbrambenog igrača domaćih u kaznenom prostoru pogodila u ruku, ali kako nije imao namjeru da igra loptom nijesu postojali uslovi za dosuđivanje kaznenog udarca. Inače, sudija se nalazio vrlo blizu mjesta događaja. Komisija je konstatovala da je sudija vodio utakmicu sa propustima, bez uticaja na rezultat. Nisu prihvaćene ocjene kontrolora suđenja Slobodana Martinovića za sudiju utakmice i četvrtog sudiju.

Mladost - Dečić
Komisija je obratila pažnju na sljedeće detalje:
- 34. minut: u kaznenom prostoru gostiju, lopta je udarila u ruku jednog odbrambenog igrača gostiju;
- 66. minut: start jednog igrača domaćih na loptu i naknadni kontakt sa napadačem gostiju u kaznenom prostoru domaćina.
Zaključeno je da je sudija Željko Radunović u oba slučaja bio blizu mjesta događaja i vrlo dobro postavljen, te da su njegove odluke iz domena slobodnog sudijskog uvjerenja.
Sudija je ispravno postupio u 59. minutu utakmice kada je isključio igrača gostiju zbog namjernog udaranja napadača domaćih laktom u predjelu vrata.