Mlada reprezentacija Crne Gore u petak igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Malte u gradiću Paloma sa početkom u 18 časova.

Naša mlada reprezentacija na Maltu je otputovala kako bi odigrala meč sa selekcijom sličnog stila igre i jačine kao što je Andora, sa kojom će četa Dušana Vlaisavljevića odmjeriti snage na početku kvalifikacija za EURO 2013. godine.

Mladi “sokoli“ su u četvrtak odradili posljednji trening pred meč sa domaćinom, na kojem je selektor Vlaisavljević uigravao tim koji će početi sjutrašnji duel. Prema riječima selektora svi igrači su spremni i veoma motivisani da u sjutrašnjem duelu pruže svoj maksimum.

- Svi igrači su zdravi i spremni za sjutrašnji meč. Svi su veoma motivisani da pruže maksimum, odigraju što bolje i savladaju selekciju Malte. Očekujemo pobjedu u ovom meču iako u ovom meču ponajviše želimo da vidimo kako će se ekipa ponašati u duelu sa protivnikom koji više pažnje posvećuje odbrani nego napadu. To je i jedan od razloga zbog kojih smo zakazali ovu provjeru jer vjerujemo da će i Andora igrati veoma slićno na početku kvalifikacija, rekao je Vlaisavljević.

Slektor mladih „sokola“ saopštio je imena igrača koji će započeti sjutrašnji duel.

- Igraćemo u ofanzivnijom formaciji, sa tri isturena vezna igrača. Na golu će biti Velimirović, na bekovima Radulović i Radišić, dok će tandem štopera biti Tomašević i Šofranac. Ispred posljednje linije odbrane igraće Kaluđerović i Bogdanović. Na spoljnim pozicijama u veznom redu biće Vešović i Seratlić, dok će iza Nikolića kao jedinog napadača igrati Kajević, dodao je Vlaisavljević.

Duel Malte i Crne Gore igra se na stadionu Hiberniansa sa početkom u 18 časova.