"A" reprezentacija Crne Gore odradila je večeras trening na Gradskom stadionu pod Goricom, obasjana bijelom svjetlošću sa renoviranih reflektora našeg najvećeg stadiona. Zatvoreni trening odradili su svi igrači osim Luke Pejovića koji zbog lakše povrede neće biti u kombinaciji za utakmicu sa Uzbekistanom, što je Kranjčar iskoristio za uigravanje nekoliko različitih taktičkih varijanti.
 
Projekat zamjene reflektora, nužnog napajanja i nabavke dizel agregata urađen je zahvaljujući donaciji UEFA, a na osnovu ugovora o tehničko-poslovnoj saradnji glavnog grada i Fudbalskog saveza Crne Gore i vrijedan je milion dolara. Novo osvjetljenje ima snagu od 1.890 luksa, što je značajno jače od onog koje propisuje UEFA za svoja takmičenja uključujući i Ligu šampiona (1.400 luksa). Novi reflektori omogućavaju 30 odsto jaču svjetlost, ali i 30 odsto manju potrošnju u odnosu na prethodne reflektore. 

Prvu priliku da uživaju u ovom ambijentu ljubitelji fudbala u Crnoj Gori imaće upravo u petak od 18.00 časova kada Crna Gora dočekuje selekciju Uzbekistana.