Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Nikšić pobjednik je univerzitetske lige Crne Gore u malom fudbalu. Nikšićani su u finalu, odigranom u nedjelju u gimnaziji "Slobodan Škerović" savladali Ekonomski fakultat iz Podgorice sa 4:2.

Meč je odlučen u posljednja tri minuta kada je prvo Međedović, treći put na meču, donio prednost svom timu, nakon čega je Raonić u posljednjem minutu ugasio sve nade Podgoričana da se mogu vratiti u meč.

U utakmici za treće mjesto Filozofski fakultet savladaio je Studentski dom sa 5:2. Pobjedu "filozofima" donijeli trostruki strijelac Drašković i Kadić koji je postigao gol manje, dok su golove za Studentski dom postigli Lončović i Džaković.

Za organizaciju univerzitetske lige koja je počela u novembru prošle godine pobrinuo se Studentski sportski savez Crne Gore, a završnica je odigrana pod pokroviteljstvom GrassRoots kancelarije Fudbalskog saveza Crne Gore. Šef najmlađeg odjeljenja crnogorske kuće fudbala Zoran Mijović je na kraju takmičenja uručio poklone svim učesnicima završnice prvenstva.

Rezultati

Finale
Fakultet za sport - Ekonomski fakultet 4:2
Minić 19',Međedovic 31',38',Raonić 40' – Popović 19',Bečić 36'

Za treće mjesto
Filozofski fakultet - Studenski dom 5:2
Kadić 16',38', Drašković 29',31',36' - Lončović 31',Džaković 38'