Odigrani mečevi četvrtog kola Meridianbet 1.CFL…

Fudbaleri Budućnosti trijumfom nad Bokeljom SBbet zadržali su lidersku poziciju nakon četiri odigrane runde Meridianbet 1.CFL. Podgoričani su na ,,DG areni“ slavili rezultatom 4:0, a uvod u ubjedljivu pobjedu napravio je sa dva gola Ivan Bojović, u finišu prvog i početkom drugog poluvremena. Sredinom nastavka u strijelce su se upisali i Lazar Savović i Ivan Bulatović.

Drugo i treće mjesto dijele Petrovac i Dečić Admiral bet. Petrovac je strahovao od poraza do posljednjeg trenutka duela sa Jezerom, ali je u šestom minutu sudijske nadoknade Adnan Bašić donio bod svojoj ekipi - 1:1. Prethodno je napadač Jezera Mihailo Perović zatresao mrežu Petrovca.

Dečić Admiral bet je na Trening kampu FSCG dočekao i savladao Mornar - 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Augusto Čagas iz jedanaesterca u 36. minutu.

Uprkos dobrom startu meča, Sutjeska je poražena od Arsenala pred svojim navijačima - 1:2. Nikola Janjić pogodio je u trećem minutu za vođstvo Nikšićana, koji su nakon toga imali još nekoliko prilika za gol. Ipak, Arsenal je izjednačio preko Abdulsameda Abdulahija u 20. minutu, da bi ubrzo Sutjeska ostala sa igračem manje zbog crvenog kartona Nikole Jovićevića. Gosti su iskoristili tu situaciju i lijepim golom Armina Imamovića iz slobodnog udarca došli do tri boda.

Trijumf je upisalo i Jedinstvo Franca protiv Otranta - 1:0. Do druge pobjede u sezoni Bjelopoljce je odveo Armin Mušović golom u 80. minutu.

Rezultati

Dečić Admiral bet - Mornar 1:0
Čagas (p) 36'

Sutjeska - Arsenal 1:2
Janjić 3' - Abdulahi 20', Imamović 55'

Jedinstvo Franca - Otrant Olimpik 1:0
Mušović 80'

Petrovac - Jezero 1:1
Bašić 90'+6 - Perović 80'

Budućnost - Bokelj SBbet 4:0
Bojović 45'+1, 50', Savović 66', I. Bulatović 68'