Odigrana četiri meča 3. kola Meridianbet 1. CFL…

Fudbaleri Budućnosti upisali su pobjedu na gostovanju Arsenalu u meču 3. kola Meridianbet 1. CFL, što im je drugi trijumuf u tekućoj sezoni. „Plavo-bijeli“ su do sva tri boda u Tivtu došli u drugom dijelu susreta i to sa igračem manje, pošto je Miloš Brnović zaradio isključenje u 59. minutu susreta.

Prednost ekipi iz Podgorice donio je Ivan Bulatović koji je mrežu nekadašnjeg kluba zatresao u 65. minutu susreta. Samo četiri minuta kasnije konačan rezultat susreta postavio je Milan Vukotić.

Trijumf u gostima slavila je i ekipa Petrovca koja je u Nikšiću bila bolja od Sutjeske. Tim Marka Vidojevića do pobjede su vodili Kastanjeda koji je mrežu Sutjeske zatresao u 13. minutu i Šimun koji se u strijelce upisao u 52. minutu susreta.

Otrant-Olimpik bio je bolji od Jezera u meču koji je odigran na stadionu Mitar Mićo Goliš u Petrovcu – Ulcinjani su slavili rezultatom 3:1. Sva četiri pogotka viđena su u prvom dijelu susreta. Nišimura je donio prednost domaćinu u 14. minutu, Baba istu duplirao u 21. a šest minuta kasnije Bugarin i treći put zatresao mrežu ekipe iz Plava, koja je odgovorila u sudijskoj nadoknadi vremena preko Boškovića za konačan rezultat susreta.

Prvi trijumf u sezoni upisala je ekipa Jedinstva Franca i to na gostovanju Mornaru. Bjelopoljci su do prednosti došli u 34. minutu preko Žarka Koraća, najboljeg strijelca poslednjeg izdanja Meridianbet 1. CFL, da bi u 49. Zorić donio izjednačenje domaćinu. Pogodak za pobjedu gostiju postigao je Brandao u 75. minutu susreta.

U posljednjem meču 3. kola, koji se igra u nedjelju od 20:00 časova, sastaju se Bokelj SBbet i Dečić Admiral bet. 

Rezultati
Arsenal – Budućnost 0:2
I. Bulatović 65’, Vukotić 69’

Sutjeska – Petrovac 0:2
Kastanjeda 13’, Šimun 52’

Mornar – Jedinstvo Franca 1:2
Zorić 49’ – Korać 34’, Brandao 75’

Otrant-Olympik – Jezero 3:1
Nišimura 14’, Baba 21’, Bugarin 27’ – Bošković 45’+3’

Nedjelja
Bokelj SBbet – Dečić Admiral bet 20:00h