Rekonstruisana zapadna tribina Gradskog stadiona u Nikšiću otvorena je za sve ljubitelje fudbala na utakmici prvog kola Meridianbet 1. CFL u kojoj su se sastale ekipe Sutjeske i Dečića Admiral bet.

Moderna tribina kapaciteta 3.200 mjesta, koja je rekonstruisana na inicijativu Fudbalskog saveza Crne Gore, pruža optimalne uslove za gledaoce, predstavnike medija i televizijske ekipe zadužene za prenos utakmica. Realizacijom ovog projekta značajno je unaprijeđen fudbalski ambijent u Nikšiću i obezbijeđni uslovi za odigravanje međunarodnih utakmica na Gradskom stadionu, što će biti od izuzetnog značaja u narednim godinama.

Za potrebe realizacije ovog projekta Fudbalski savez Crne Gore, što nije navedeno prilikom otvaranja, izdvojio je 1.5 miliona eura kao i sredstva neophodna za izradu glavnog projekta. Projekat je realizovan u partnerstvu sa Upravom za javne radove i Opštinom Nikšić.

Svečanom otvaranju tribine nisu prisustvovali predstavnici Fudbalskog saveza uslijed izostanka pozivnice od strane FK Sutjeska i Opštine Nikšić.