Fudbalski savez Crne Gore danas je produžio saradnju sa dugogodišnjim partnerom, kompanijom Audi, koja će i u narednom periodu biti oificijelni mobility partner Saveza.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević, direktor brenda Audi za Srbiju i Crnu Goru Mladen Savić i generalni direktor Porsche SCG Miloš Vujanović.

Nakon potpisivanja ugovora predsjednik Savićević istakao je da partnerstvo sa renomiranim partnerom kakav je Audi predstavlja stimulans za Fubdalski savez.

- Izuzetno je zadovoljstvo što danas produžavamo saradnju sa Audijem, renomiranim njemačkim proizvođačem koji je u samom vrhu svijeta automobilizma. Biti prepoznat kao kredibilan partner vrhunskom svjetskom brendu, kompaniji koja je sponzor najvećim klubovima i savezima na svijetu, predstavlja veliki stimulans za Fudbalski savez Crne Gore da u svakom koraku bude bolji i uspješniji. Potpisivanjem novog ugovora potvrđujemo uspješnost sedmogodišnje saradnje i vjerujem da će Audi i Fudbalski savez u godinama koje dolaze biti još bolji i zadovoljniji saradnjom.

Audi je dio sponzorskog tima Fudbalskog saveza Crne Gore posljednjih osam godina, dok je na globalnom nivou sponzor i partner nekim od najvećih svjetskih klubova.

Ovim sponzorskim ugovorom Fudbalski savez Crne Gore dobiće na korišćenje različite modele iz game vozila marke Audi - A3, A4 i A6 - kako bi nesmetano, bezbjedno i sigurno putovao ka vrhu uspjeha.