Odigrano posljednje kolo Meridianbet 1.CFL…

Sezona u Meridianbet 1.CFL zaključena je večeras. Dečić Admiral bet titulu je proslavio pobjedom nad Arsenalom, Mornar je potvrdio drugo mjesto, dok je Jedinstvo Franca zauzelo osmu poziciju.

U slavljeničkoj atmosferi, novi šampion je došao do pobjede rezultatom 3:1. Dva gola postigao je Abdulsamed Abdulahi, jednom se upisao u listu strijelaca Anel Asović, dok je na drugoj strani precizan bio Aleksa Ćetković.

Drugo mjesto i plasman na međunarodnu scenu obezbijedio je Mornar. Barani su savladali Jezero sa 1:0, a trenutak odluke desio se u drugom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena. Tada je Aleksandar Vujačić uspješno izveo slobodan udarac.

U borbi za osmo mjesto, Jedinstvo Franca je kao gost savladalo Mladost Lob.bet - 2:1. Domaćin je poveo preko Ruzvelta Neta, da bi bodove gostima donijeli Žarko Korać i Brandao de Souza.

Treće mjesto osvojila je Budućnost, koja je večeras poražena od Petrovca - 3:1. Vođstvo Podgoričanima donio je autogol Alekse Vujovića u 51. minutu, međutim, Petrovčani su nakon toga postigli tri gola zahvaljući Đuričkoviću, Bašiću i Zvrku.

Rezultati

Mornar - Jezero 1:0
Vujačić 90'+2

Rudar - Sutjeska Meridianbet 2:1
Apija 54', Muhović 87' - Guzina 77'

Dečić Admiral bet - Arsenal 3:1
Abdulahi 29', 60', Asović 40' - Ćetković 76'

Petrovac - Budućnost 3:1
Đuričković 59', Bašić 69', Zvrko 78' - Vujović (ag) 51'

Mladost Lob.bet - Jedinstvo Franca 1:2
Neto 18' - Korać 35', Brandao 45'+4