T-COM PRVA LIGA CRNE GORE - ZAOSTALE UTAKMICE 15. KOLA

Jezero je u dramatičnoj završnici utakmice u Beranama savladalo Sutjesku sa 2:1 u zaostaloj utakmici 15. kola T-Com prve lige i tako prekinulo niz od tri teška poraza koja su doživjeli u novembru. U drugoj zaostaloj utakmici, koja je odigrana u Bijelom Polju, Jedinstvo i Kom su podijelili bodove remijem bez golova.

Nakon blijede predstave u prvom poluvremenu, koju je uslovilo loše vrijeme, publika u Beranama je u drugom poluvremenu mogla da uživa u uzbudljivoj utakmici. Sutjeska je povela golom Dževerdanovića u 53. minutu sa bijele tačke, ali je ovog puta domaćin odbio da se preda. Tri minuta prije kraja regularnog toka Jovović je izjednačio rezultat, da bi potpuni preokret potpisao Milonjić u drugom minutu sudijske nadoknade, svojim drugim golom u sezoni.

U Bijelom Polju nije bilo većih uzbuđenja. Veoma hladno vrijeme spriječilo je igrače da pokažu šta znaju, pa je 500 promrzlih navijača nezadovoljno napustilo stadion. Jedina utjeha domaćinu može biti osvojen bod, koji ga je "podigao" sa dna tabele na kojem usamljen leži Dečić.

Rezultati

Jezero - Sutjeska 2:1

0:1 - Dževerdanović 53'
1:1 - Jovović 87'
2:1 - Milonjić 90'

Jedinstvo - Kom 0:0