Fudbaleri Dečića Admiral bet zadržali su tri boda prednosti ispred Budućnosti na tri kola do kraja sezone.

Tuzani su ubjedljivo savladali Rudar u Pljevljima (4:0), u meču koji je bio odlučen praktično nakon nekoliko minuta, budući da su gosti već tada imali dva gola prednosti. Oba puta pogodio je Nenad Gavrić, koji je het-trik kompletirao u 56. minutu. Konačan rezultat postavio je Ognjen Stijepović u 81. minutu.

Istim rezultatom Budućnost je završila gostovanje Arsenalu u Tivtu. Igor Ivanović doveo je svoj tim u vođstvo u 32. minutu, da bi u nastavku pogađali Đorđe Despotović, Milan Vukotić i Vasilije Adžić.

Sjajan meč viđen je u Bijelom Polju, gdje Mornar slavio protiv Jedinstva Franca rezultatom 4:3. Domaća ekipa je dva puta vodila, preko Andreja Cvijovića i Mirze Idrizovića, međutim, Mornar su u egal vraćali Demir Škrijelj i Milan Vušurović. Zatim je na scenu stupio Kris Marlon Ondong-Emba, dvostruki strijelac koji je trasirao put do pobjede.

Barani su sada na trećem mjestu, koje su preuzeli od Sutjeske Meridianbet i to zbog poraza Nikšićana u duelu sa Petrovcem. Jedini gol na utakmici postigao je Adnan Bašić u devetom minutu meča koji je sredinom drugog poluvremena bio prekinut na skoro sat zbog nereda navijača Sutjeske Meridianbet.

Važan trijumf upisala je Mladost Lob.bet protiv Jezera u Beranama – 1:0. Meč je riješen golom Željka Krstovića u posljednjem minutu regularnog toka utakmice.

Rezultati

Arsenal – Budućnost 0:4
Ivanović 32', Despotović (p) 55', Vukotić 74', Adžić 84'

Rudar – Dečić Admiral bet 0:4
Gavrić 1', 7', 56', Stijepović 81'

Jezero – Mladost Lob.bet 0:1
Krstović 90'

Jedinstvo Franca – Mornar 3:4
Cvijović 2', Idrizović 12', Brandao 52' - Škrijelj 8', Vušurović 37', Ondong-Emba 40', 72'

Sutjeska Meridianbet – Petrovac 0:1
Bašić 9'