U nedjelju odigrane tri utakmice 29. kola Meridianbet 1. CFL…

Fubdaleri Sutjeske Meridianbet savladali su rivala u borbi za treće mjesto, ekipu Mornara, rezultatom 2:0. Nikšićani su pred svojim navijačima do pobjede u duelu sa Baranima došli u drugom dijelu susreta, kada su postigli oba pogotka. Trijumf domaćina najavio je Vuk Striković pogotkom u 59. minutu, da bi u 71. Dušan Vuković po drugi put zatresao mrežu gostiju i postavio konačan rezultat susreta.

Jezero je upisalo ubjedljivu pobjedu u odmjeravanju snaga sa Arsenalom – ekipa iz Plava slavila je trijumf rezultatom 4:0. Goleadu na Gradskom stadionu u Beranama otvorio je Senaga u 17. minutu, da bi samo dva minuta kasnije Orlandić duplirao prednost domaćih. Pet minuta prije odlaska na odmor Šimun je po treći put pogodio mrežu Tivćana, a samo dva minuta kasnije Senaga je drugim pogotkom na meču postavio konačan rezultat.

U derbiju sjevera, odmjeravanju snaga Rudara i Jedinstva Franca nije bilo pobjednika – duel u Pljevljima završen je rezultatom 1:1. Bjelopoljci su do prednosti došli u 29. minutu preko Krnića i imali sva tri boda u džepu sve do sudijske nadoknade u drugom poluvremenu kada je Muhović pogodio i donio bod svom timu.

U ponedjeljak se sastaju Mladost Lob.bet i Petrovac, dok će 29. kolo biti kompletirano u utorak kada je na programu derbi susret Dečić Admiral bet – Budućnost. 

Rezultati
Sutjeska Meridianbet – Mornar 2:0
Striković 59’, Vuković 71’

Jezero – Arsenal 4:0
Senaga 17’, 42’, Orlandić 19’, Šimun 40’

Rudar – Jedinstvo Franca 1:1
Muhović 90’+2’ – Krnić 29’

Ponedjeljak
Mladost Lob.bet – Petrovac 16:00h

Utorak
Dečić Admiral bet – Budućnost 18:00h