Fudbalski savez Crne Gore i Crnogorski Telekom potpisali su danas u prostorijama FSCG Ugovor o saradnji i za narednu godinu.

Crnogorski Telekom će biti zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore, a ugovor o nastavku saradnje potpisali su predsjednik FSCG Dejan Savićević, izvršni direktor Crnogorskog Telekom Stjepan Udovičić i direktor Komericijalnog sektora Predrag Perković.

Predsjednik Savićević ističe da je dugotrajna saradnja Crnogorskog Telekoma i Fudbalskog saveza najbolji pokazatelj dijeljenja zajedničkih vrijednosti.

- Izuzetno me raduje što danas imamo priliku da produžimo saradnju sa Crnogorskim Telekomom, partnerom koji je sa nama praktično od prvog dana postojanja Fudbalskog saveza Crne Gore. Dugotrajna saradnja sa vodećim telekomunikacionim operatorom u našoj zemlji najbolji je pokazatelj dijeljenja zajedničkih vrijednosti, posvećenosti i predanosti ostvarenju zajedničkih ciljeva. Siguran sam da ćemo u novom poglavlju naše saradnje imati priliku da zajedno proslavljamo velike uspjehe“, rekao je predsjednik Savićević.

Izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Stjepan Udovičić je istakao da podrška fudbalu u Crnoj Gori predstavlja posebno zadovoljstvo, imajući u vidu društvenu važnost ovog sporta i nesumnjiv potencijal, i poželio novom Selektoru i reprezentaciji odlične rezultate u predstojećem periodu.

- Telekom i Fudbalski savez imaju ozbiljnu istoriju, bili smo podrška u vrijeme rezultata koji se pamte i uvjeren sam da ćemo zajedno nastaviti da iznenađujemo. Ukoliko bi trebalo u par riječi da opišem ličnu impresiju crnogorskog fudbala, to bi bili nezaboravni momenti, talenat i strast.  Vjerujem u našu saradnju, vjerujem i u rezultate i aktuelnu sinergiju legendarnih aktera jugoslovenskog fudbala. Duže od deceniju i po saradnje znače tradicionalan odnos i prepoznavanje tog odnosa u široj javnosti. Smatram i da Telekomu – kao dijelu Dojče Telekoma – najvrijednijeg telekomunikacionog brenda na svijetu, logično pripada „zlatni“ status u okvirima crnogorskog sporta koji je dostizao izuzetan nivo. Upravo zato, danas sa posebnim zadovoljstvom, svojim potpisom potvrđujem da zajedno, timski, nastavljamo dalje, do nekih novih, iznenađujuće dobrih rezultata, rekao je direktor Crnogorskog Telekoma.