Sudijska komisija FSCG analizirala je suđenje na revanš utakmicama četvrtfinala Kupa Crne Gore i zaostalim utakmicama 17. kola T-Com 1.CFL.

Na osnovu izvještaja kontrolora suđenja i video matirijala koji je imala na uvid, Komisija je na sjednici održanoj 15. decembra 2010. godine našla za shodno da komentariše suđenje na sljedećim utakmicama:

Mornar - Mladost (T-Com 1.CFL)
Na osnovu video zapisa koji posjeduje, Komisija ne može tvrditi da je prvi pomoćnik Đorđije Ražnatović pogriješio u 35. minutu utakmice kada nije priznao pogodak za FK "Mornar". Komisija je prihvatila izvještaj kontrolora suđenja Svetozara Ivanovića u kojem je suđenje sudijskog tima ocijenio kao "dobro".

Dečić - Bar (T-Com 1.CFL)
Smanjene su ocjene kontrolora suđenja Milana Vukovića sudiji Mileti Šćepanoviću sa "uspješan učinak" u "razočaravajući" i drugom pomoćniku Neđeljku Gruboviću sa "uspješan učinak" u "važna sudijska greška".
Sudija Šćepanović je tokom utakmice pokazao nesigurnost prilikom donošenja odluka - u 51. minutu (disciplinska kazna), a naročito u 85. minutu kada je dosudio kazneni udarac za domaću ekipu, da bi isti odluku, na asistenciju drugog pomoćnika Grubovića, promijenio i dosudio prekršaj van kaznenog prostora. Ove odluke Šćepanovića i Grubovića izazvale su proteste igrača obje ekipe i opštu konfuziju. Komisija je na osnovu snimka konstatovala da u 85. minutu nije bilo prekršaja, već da je došlo do sudara jednog igrača domaće i jednog igrača gostujuće ekipe u kaznenom prostoru gostiju, te da nije bilo potrebno prekidati igru. Sudiji Šćepanoviću je zamjerena i neadekvatna nadoknada izgubljenog vremena u drugom poluvremenu utakmice, kao i loše koordinacija sa četvrtim sudijom ovom prilikom.