Odigrana četiri meča 24. kola Meridianbet 1. CFL…

Lider Meridanbet 1. CFL, ekipa Dečić Admiral bet, savladala je Rudar na svom terenu rezultatom 3:1 i uvećala prednost u odnosu na Budućnost koja će sjutra (nedjelja) u posljednjem meču kola dočekati Arsenal. Pitanje pobjednika susreta odigranog na stadion OFK Titograd riješeno je u posljednjih 20. minuta, kada su viđena sva četiri pogotka.

Dečić Admiral bet je do prednosti došao pogotkom Olivera Šarkića sa bijele tačke u 72. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije dosuđena najstrožija kazna za goste koju je u pogodak pretvorio Miloš Zečević. Domaćin je na izjednačenje odgovorio munjevito – Matić je u 79. miniutu vratio prednost ekipi Milorada Pekovića, da bi u 82. Stijepović postavio konačan rezultat susreta.

Sutjeska Meridianbet je slavila pobjedu na gostovanju Petrovcu, i to nakon preokreta. Petrovčani su do prednosti došli zahvaljujući Careviću koji je mrežu rivala zatresao u 18. minutu. Dva minuta kasnije domaćin je ostao sa deset igrača, pošto je golman Kordić isključen. Nikšićani su iskoristili brojčanu prednost i do odlaska na odmor došli do izjednačenja pogotkom Vukovića. Isti igrač je u destom minutu nastavka još jednom zatresao mrežu rivala i donio sva tri boda svom timu.

Trijumf u gostima slavila je i ekipa Jezera – Plavljani su u Lješkopolju minimalnim rezultatom savladali Mladost Lob.bet. Jedini pogodak na meču, postignut u 29. minutu, djelo je rezerviste Redžepagiča koji je nakon deset minuta igre zamijenio Orlandića.

Pobjednika i pogodaka nije bilo u Baru gdje su snage odmjerili Mornar i Jedinstvo Franca.

U posljednjem meču kola, koji se igra u nedjelju od 17:30 časova, sastaju se Budućnost i Arsenal. 

Rezultati
Dečić Admiral bet – Rudar 3:1
Šarkić (p) 72’, Matić 79’, Stijepović 82’ – Zečević (p) 76’

Petrovac – Sutjeska Meridianbet 1:2
Carević 18’ – Vuković 31’, 55’

OFK Mladost Lob.bet – Jezero 0:1
Redžepagić 29’

Mornar – Jedinstvo Franca 0:0

Nedjelja
Budućnost – Arsenal 17:30h