Mlada reprezentacija Crne Gore otputovala je danas za Portugal, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom domaćina.

Meč mladih reprezentacija dvije zemlje igra se u srijedu u gradiću Faro sa početkom u 16.00 časova po našem vremenu.

Mladi „sokoli“ pripremali su se za meč sa Portugalcima od četvrtka na trening kampu FSCG, ali u nepotpunom sastavu, pošto će se Žarko Tomašević reprezentaciji priključiti po dolasku u Portugal.

Selektor Vlaisavljević zadovoljan je pripremama i očekuje da njegov izabranici ponove igru iz prijateljske utakmice sa selekcijom Francuske.

- Pripreme za meč sa Portugalcima protekle su u najboljem redu. Iako nismo bili kompletni, odradilli smo sve što je planirano i adekvatno se pripremilil za utakmicu. Nakon utakmice sa Francuskom, u kojoj smo ostavili veoma dobar utisak, očekujem još jedno dobro izdanje. Portugal je veoma sličan reprezentaciji Francuske sa kojom smo već odmjerili snage... Njihov prijateljski meč završen je bez pobjednika, rezultatom 3:3. Imaćemo priliku da odmjerimo snage sa dobrom selekcijom i pokušamo da uz dobru igru ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je Vlaisavljević.