Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je dio današnjeg humanitarnog meča između članova Skupštine i Vlade Crne Gore.

Savićević je bio sudija utakmice, uz predsjednika Ustavnog suda Milorada Gogića, rektora Univerziteta Crne Gore Vladimira Božovića i generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić.

Ekipa Skupštine bila je bolja od Vlade, koja se u Podgorici igrala povodom 100 dana rada Vlade. Penali su odlučili konačan rezultat (6:5), a regularni dio meča završen je 2:2. Strijelci za Vladu su bili Momir Jauković i Miloš Marković, a za Skupštinu Miloš Pižurica i Jasmin Bojadžić.

Nakon što je Savićević odsvirao kraj utakmice pristupilo se izvođenju penala penala, a uspješniji su bili igrači Skupštine koji su realizovali četiri kaznena udarca, dok su predstavnici Vlade precizni bili tri puta.

a tim Skupštine igrali su poslanici Miloš Pižurica, Bogdan Božović, Artan Čobi, kao i Martin Popović, Vladimir Bulatović, Stanišić Boban, Jasmin Bojadžić i Rusmin Radič.

Za tim Vlade igrali su potpredsjednik Vlade Dragoslav Šćekić, Momir Jauković, Petar Kovačević, Sergej Mučalica, Nermin Šabotić, Zdravko Đoković, Milan Mitrović, Željko Aleksijević, Vlaović Lazar, Igor Striković, Miloš Marković, Naim Đokaj, Miroslav Cimbaljević i Vuk Žižić.