Ekipa iz Plužina u finalu savladala KMF Titograd…

Trofej namijenjen pobjedniku Futsal kupa Crne Gore osvojio je Bajo Pivljanin pobjedom nad Titogradom – 5:4 poslije penala, nakon što je u regularnom toku utakmice bilo 2:2.

Titograd je nakon prvih 20 minuta imao vođstvo od 2:0, koje su mu donijeli Vukčević i Cimbaljević, a onda je u nastavku susreta ekipa iz Plužina najprije smanjila golom Nikolića, a izjedničila preko Kostića. Kako do kraja nije bilo golova, odlučivali su penali. Svih pet izvođača kod Baja Pivljanina bili su precizni, dok je Bulatović promašio kod Titograda.

Na kraju finalnog susreta, pehar kapitenu pobjedničke ekipe Mihajlu Ristiću uručio je selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar. Takođe, uručene su i pojednačne nagrade. Najbolji fudbaler premijerno izdanja Futsal kupa Crne Gore je Danilo Vuković iz Baja Pivljanina, Milun Sekulić iz Titograda je najbolji golman, a njegov klupski drug Nikola Cimbaljević je najbolji strijelac. Trofej za fer-plej pripao je ekipi Mirabile moda.

Sponzor Futsal kupa Crne Gore, kompanija ,,Intersport", obezbijedio je nagrade za prvoplasiranu i drugoplasiranu ekipu, kao i za najboljeg golmana, strijelca i igrača takmičenja.