U polufinale Kupa Crne Gore plasirali su se Petrovac, Zeta i Mogren, dok je susret između Sutjeske i Rudara prekinut u 51. minutu zbog magle u Nikšiću zbog čega će se igrati nova utakmica.

Najveće iznenađenje priredio je Petrovac koji je u Radanovićima bio bolji od Budućnosti sa 2:0. Domaćin je poveo autogolom Cicmila u 16. minutu, dok je tačku na učešće Podgoričana u Kupu stavio Rotković u 29. minutu. U prvom meču, rivali su remizirali bez golova.

Mogren je još jednom pokazao da mu prija teren na Trening kampu FSCG - Budvani su u Podgorici savladali OFK Bar sa 2:1. Golove za domaćina postigli su Batak u 16. i Nerić u 44. minutu, dok je strijelac za goste bio Jovančov u 45. minutu. Prvi meč, koji je takođe odigran na Starom aerodromu završen je bez pobjednika (1:1).

Zeta je na terenu FK "Mladost" lako izašla na kraj sa Dečićem. Golubovčani su poveli golom Došljaka već u drugom minutu, da bi plasman u polufinale "ovjerio" Burzanović u 17. minutu utakmice. U prvoj utakmici nije bio golova.

Meč Sutjeske i Rudara prekinut je u 51. minutu zbog velike magle, pri vođstvu domaćina od 1:0. Sudija Jovan Kaluđerović je nakon 40 minuta čekanja da se magla povuče odlučio da prekine utakmicu. Po članu 51 Pravilnika o takmičenjima FSCG, dva tima će odigrati novu utakmicu koja je zakazana za četvrtak, 9. decembar u 12.00 časova. Prvi meč dva rivala završen je bez golova.

Rezultati

Petrovac – Budućnost 2:0
Cicmil 16’ (ag), Rotković 29’
Prva utakmica: 0:0

Zeta – Dečić 2:0
Došljak 2’, Burzanović 17’
Prva utakmica: 0:0

Mogren – Bar 2:1
Batak 16’, Nerić 44’ – Jovančov 45’
Prva utakmica: 1:1

Sutjeska – Rudar – prekid u 51'
Prva utakmica: 0:0